Anledning till dålig uppdatering!


Kommentarer
Postat av: Bambi

Aj!!! :/ olyckligt att katten blev uppskrämd. Det ser ut att göra riktigt ont det där. Som du skrev ser det ju inte så illa ut på det sättet, men man vet ju hur man grinar av svedan efter ett papercut på fingret till exempel så jag kan absolut tänka mig att det gör så mycket ondare än vad det ser ut.

Svar: Ja men precis! ser så litet ut men katternas tänder är små och vassa och tränger ner djupt :/ Men så kan de gå! får hålla mig borta nästa gång ;)
Madelene Viberg

2015-10-07 @ 11:50:04
URL: http://iambaam.blogg.se
Postat av: Lina Fransson

Men oj! Det känns ju som att sjukvården kunde hanterat det där lite bättre, iom infektion och operation.. Det kanske du hade sluppit om de kollat ordentligt på det istället för att bara skriva ut medicin.. Hoppas du klarar av att göra vardagssaker iaf, trots att det är lite jobbigt nu i början!

Svar: Ja håller helt med! dem tvättade inte ens såren eller jo jag själv fick gå och tvätta med tvål och vatten sen fick jag två plåster över. Inte så att dem petar och kollar noggrannare... Men men visa inom sjukvården har väl kanske inte alla hemma.. :)Och jorå jag klarar av det flesta vardagssysslor man hittar ju på andra sätt utföra dem annars men klurigt är det :)
Madelene Viberg

2015-10-07 @ 11:52:41
URL: http://nouw.com/linafranssons

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

DRESSYR I FOCUS Välkommen hit som jag driver den här bloggen heter då Madelen Viberg går mitt sista år på Jällagymansiet vilket innebär att jag tar studenten nu i sommar 2015. Jag har för stunden två hästar Beatles som är min egna unghäst och Canelle som jag har på foder. Mer information lär ni få om mig i olika inlägg här så småningom.